SVE ZA PSE NA JEDNOM MESTU

SVE ZA PSE NA JEDNOM MESTU

PSIHOLOGIJA PSA

Ljudi su intelektualna bića koja uglavnom komuniciraju rečima. Iako može izgledati kao da naši psi razumeju specifične reči i povezuju ih sa specifičnim akcijama, oni uglavnom reaguju na nameru koju smo povezali sa nekom reči.

Ako stvarno imate želju da saznate kako pas doživljava svet oko nas poslušajte ovo predavanje koje će vam, u najblažem smislu reči otvoriti oči, na koji način sa psom možete da uspostavite najbolju komunikaciju.

TEHNIKE ZA DRESURU PSA

Dresura pasa podrazumeva rad na socijalizaciji psa i uvođenje novih navika koje će vlasniku omogućiti lakši suživot  sa njegovim psom.

Dresuru psa možemo slobodno da nazovemo organizovanom kontrolom ponašanja jednog psa pri uvođenju novih navika.

Bez obzira o kojem se problemu radilo u komunikaciji između psa i  njegovog vlasnika, gotovo svaki put glavni i odgovorni krivac za takvo ponašanje psa je čovek.

Pomoću ovog video klipa naučite kako da dresirate svog psa.

KNJIGA ZA OBUKU PASA

Obuka psa je niz složenih postupaka koje se ne mogu ukratko objasniti. Ukoliko niste u mogućnosti da pošaljete psa na obuku ili želite sami da obučavate svog psa, predlažemo  da rešenje svojih problema sa psom i način na koji da ih rešite, pronađete u našoj  knjizi “OBUKA PASA MOJ PAS” u elektronskoj formi ili u štampanom izdanju.

Putem naše knjige, upoznaćete način na  koji možete da olakšate  zajednički suživot sa vašim psom i kako da  pas  nauči da poštuje vaša pravila i ne razvija dominaciju i samovolju. Knjigu možete naručiti putem mail-a mydogserbia@gmail.com i na telefon i viber +381 64 544 7776,  po ceni od 3000 dinara (25 €) i platiti pouzećem ili putem računa. Potrebno je da navedete i svoje podatke za slanje pošiljke: ime i prezime, adresa i broj telefona. Cena poštarine je 300 dinara. Način plaćanja putem računa: Stevelić Slaven Vranići bb Čačak Srbija NLB Komercijalna banka 205-9001020143460-32

Za slanje štampanog primerka knjige u inostranstvo dodatno se plaća poštarina 10 €. Nemamo mogućnost naplate pouzećem. Način plaćanja za inostranstvo: paypal sa naznakom za prijatelja mojpasmydog@gmail.com,  putem pošte devizne uplate, Western Union ili Moneygram.

ONLINE SAVETOVANJE

Ukoliko niste u mogućnosti da psa dovedete na obuku ili želite sami da obučavate svog psa, a potrebni su vam dodatni saveti, predlažemo online savetovanje.

Online savetovanje podrazumeva obučavanje vlasnika psa sa stručnim metodama pomoću kojih će vlasnik na najbolji i najbrži način uspostaviti dobru komunikaciju i psihičku stabilnost svog psa.

Problemi sa kojima se suočavate u suživotu sa svojim psom kao što je skakanje, preterano lajanje, agresivnost, hiperaktivnost, dominantnost, plašljivost, ne odazivanje na poziv, u šetnji previše vuče, vrši nuždu u kući, uništava nameštaj i sl., možete brzo da prevaziđete uz ovakav način savetovanja.

U sklopu online predavanja dobićete i stručni materijal pomoću kojeg ćete vrlo brzo moći da prevaziđete lošu komunikaciju između vas i vašeg psa i uspostaviti nove, bolje i trajnije navike.

Ne postoji bolji način uspostavljanja komunikacije između vlasnika i psa od toga da u isto vreme uči i vlasnik i njegov pas.

Cena online savetovanja u trajanju od 30 dana iznosi 150 € (18.000,00 dinara). Za više informacija u vezi online savetovanja javite se na mail mydogserbia@gmail.com  ili na telefon i viber +381 64 544 7778.

DRESURA PASA

Dresura pasa podrazumeva rad na socijalizaciji psa i uvođenje novih navika koje će vlasniku omogućiti lakši suživot  sa njegovim psom.

Dresuru psa možemo slobodno da nazovemo organizovanom kontrolom ponašanja jednog psa pri uvođenju novih navika.

Bez obzira o kojem se problemu radilo u komunikaciji između psa i  njegovog vlasnika, gotovo svaki put glavni i odgovorni krivac za takvo ponašanje psa je čovek.

U periodu od 30 dana psa učimo osnovne komande (da sedi, da legne, da čeka na mestu, da pravilno hoda uz nogu, dolazak na poziv, da ne skače po vama, da vas ne grize, da ne vrši nuždu u kući (ako su u pitanju mali psi) itd). Takođe, radimo na usmeravanju njegovog karaktera kao i uspostavljanje njegove psihičke stabilnosti. Za  vreme treninga sa vašim psom, redovno vas obaveštavamo o njegovom napretku, šaljemo vam fotografije i video klipove na kojima možete da vidite kako je vaš pas savladao obuku i instrukcije pomoću kojih možete nastaviti dalje da radite sa svojim psom.

Obuka psa se zakazuje najmanje 30 dana ranije. Napominjemo da ste prilikom dolaska psa,  dužni da dostavite na uvid zdravstveni karton vakcinacije sa primljene tri vakcine protiv zaraznih bolesti, pasoš kao dokaz da je pas čipovan na Vaše ime, vakcinisan protiv besnila i tretiran protiv parazita najmanje 15 dana pre dolaska u Centar za obuku pasa  MOJ PAS i uverenje o kliničkom pregledu, ne starije od 48h, koje Vaš veterinar treba da overi da je životinja u dobrom zdravstvenom stanju.

Cena obuke psa je 500 € (58.000,00 dinara), ako se radi o psu mlađem od jedne godine i granule  koje je pas naučio da jede u količini za 30 dana. Napominjemo da je psa najbolje dresirati u periodu od 4 do 6 meseci starosti psa, kada postiže najbolju psihičku stabilnost, sve posle toga je više posla. Metode koje koristimo u radu sa psima su isključivo pozitivna stimulacija pasa.

Za više informacija u vezi dresure vašeg psa javite se na :

www.dresurapsa.com mydogserbia@gmail.com +381 64 544 7778

PROFESIONALNA KOŽNA OPREMA ZA PSE

Opremu možete da poručite preko maila mydogserbia@gmail.com ili na telefon i viber +381 64 544 7776.

Našu opremu pogledajte na ovom linku :

Profesionalna kožna oprema za pse

HRANA ZA PSE

Predstavljamo vam potpuno novi asortiman hrane za pse na našem tržištu.

Importiva DOO je ekskluzivni uvoznik i distributer hrane za pse za brend Ambrosia. Ono čime se vode je ponuda pristupačnih, vrhunskih i visoko kvalitetnih proizvoda. Proizvodi su rađeni po najvišim standardima u Francuskoj.

Za vaše ljubimce imaju proizvode koji su dostupni na našem tržištu i koji su ultrapremium kvaliteta. Za sve registrovane odgajivačnice posebni uslovi prodaje kao i poslovne saradnje.

Proizvode možete pogledati na linku:

www.ambrosia.rs/kucni-ljubimci-ishrana/hrana-za-pse

https://www.ambrosia.rs/kucni-ljubimci-ishrana/hrana-za-pse/

administrator

    Related Articles

    Ostavite odgovor

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *