ONLINE SAVETOVANJE ZA OBUKU PSA

ONLINE SAVETOVANJE ZA OBUKU PSA

Ukoliko niste u mogućnosti da psa dovedete na obuku ili želite sami da obučavate svog psa, a potrebni su vam dodatni saveti, predlažemo ONLINE SAVETOVANJE.

Online savetovanje podrazumeva obučavanje vlasnika psa sa stručnim metodama pomoću kojih će vlasnik na najbolji i najbrži način uspostaviti dobru komunikaciju i psihičku stabilnost svog psa.


Problemi sa kojima se suočavate u suživotu sa svojim psom kao što je skakanje, preterano lajanje, agresivnost, hiperaktivnost, dominantnost, plašljivost, ne odazivanje na poziv, u šetnji previše vuče, vrši nuždu u kući, uništava nameštaj i sl., možete brzo da prevaziđete uz ovakav način savetovanja.


U sklopu online predavanja dobićete i stručni materijal pomoću kojeg ćete vrlo brzo moći da prevaziđete lošu komunikaciju između vas i vašeg psa i uspostaviti nove, bolje i trajnije navike.

Ne postoji bolji način uspostavljanja komunikacije između vlasnika i psa od toga da u isto vreme uči i vlasnik i njegov pas.
Cena online savetovanja u trajanju od 30 dana iznosi 150 € (17.500,00 dinara).

Za više informacija u vezi online savetovanja javite se na :

mydogserbia@gmail.com
+381 64 544 7778
SRBIJA-ČAČAK

Humano-dreser pasa Slaven Stevelić

administrator

  Related Articles

  0 Comment

  Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Ivan Veljovic , maj 13, 2023 @ 9:38 pm

   Postovani,

   Imam 5 pasa (dva engleska buldoga, wasty terijera, toy pudlu i staforda). Vase predavanje o psihologiji pasa mi je itekako pomoglo. Pogotovo sto se tice staforda koji je jos stene i na neke stvari sam dobio odgovore za koje nisam nalazio resenje jer mi se totalno razlikuje od ostala cetri psa.
   Veoma sam zainteresovan za vasu knjigu. I hvala na ovom predavanju koje je pomeni odlicna polazna tacka u prepoznavanju problema u radi vlasnika sa psom.

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *