• maj 20, 2024
  • Last Update maj 4, 2024 4:29 pm
  • Srbija

Politika Privatnosti

 

Politika privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti i prikupljanju ličnih podataka korisnika i njihovom korišćenju

Ovim se uređuje način na koji Centar Moj Pas kao rukovalac, prikupljaju, koriste, održavaju i objavljuju informacije prikupljene od korisnika preko veb-sajta
www.mojpas.rs. Korišćenje sajta podrazumeva da je korisnik pročitao, razumeo i složio se sa uslovima Politike privatnosti. Kada nam prosledite vaše lične informacije, pristajete na praksu korišćenja informacija na način na koji je to opisano u ovoj polisi.

Želimo da Vas podstaknemo da pročitate polisu o zaštiti privatnosti kako biste saznali na koji način oni sakupljaju, koriste, razmenjuju i obezbeđuju vaše podatke.

Lični podaci

Lični podaci podrazumevaju bilo koju informaciju koja se odnosi na identifikaciju ili moguću prepoznatljivost fizičkog lica. Moguća prepoznatljivost fizičkog lica, podrazumeva da se lice može identifikovati, direktno ili indirektno, pogotovo uz navođenje identifikacije kao što je e-mail adresa i slično.

Ako ste posetilac sajta, određeni podaci se prikupljaju automatski, kao što su IP adresa, regija ili uopštena lokacija gde je kompjuter ili uređaj korisnika pristupio internetu, tip pretraživača, operativni sistem ili druga informacija o korišćenju naše veb stranice, uključujući i istoriju stranica koje je korisnik posetio.

Podaci nisu lični ako se ne mogu povezati sa određenom osobom, kao npr. statistički podaci koje prikupljamo o ukupnoj poseti određene stranice na sajtu i ti podaci ne mogu direktno da upućuju na korisnika kao osobu.

Naše obaveze u očuvanju privatnosti korisnika
Moj Pas se zalaže za očuvanje principa privatnosti u sakupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija. U skladu sa ovim načelima:
– Obezbeđuje mogućnost ažuriranja ili promene podataka;
– Ograničava dostupnost vaših informacija;
– Omogućava kontakt u vezi sa pitanjima koja su vezana za zaštitu privatnosti.

Moj Pas visoko ceni odnos koji ima sa svojim kupcima i odgovorno je posvećen upravljanju informacijama o korisnicima. Velika pažnja je usmerena ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti, internim standardima i praksom, ne prodaje i ne iznajmljuje vaše lične podatke trećim licima, vaše lične informacije mogu biti prosleđene našim povezanim licima radi vođenja zajedničke evidencije u vidu poboljšanja našeg poslovanja kao i finansijskim institucijama radi omogućavanja vršenja kupovine.
Tipovi prikupljanih informacija

Informacije koje prikupljamo su:
– Vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona)
– Informacije za naplatu i isporuku (adresa za isporuku)

Centar Moj Pas prikuplja lične informacije od korisnika samo ako korisnik dobrovoljno dostavi te informacije. Korisnici uvek mogu odbiti da pruže identifikacione informacije i u tim slučajevima mogu biti uskraćeni za neke podatke ili aktivnosti.

Centar Moj pas skuplja podatke korisnika potrebne za plaćanje. Prilikom plaćanja platnim karticama, korisnik ne ostavlja podatke o kartici Centru Moj Pas. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banka Poštanska štedionica ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji prilikom online kupovine

Prilikom unosa podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose preko javne mreže u šifrovanom obliku koristeći SSL protokol i PKI sistem, koji su trenutno najnaprednija dostupna tehnologija. Ceo sistem je organizovan u cilju maksimalne zaštite vaših poverljivih podataka i predstavalja standard za plaćanje preko interneta širom sveta. Sigurnost podataka tokom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banka Poštanska štedionica, akcionarsko društvo, Beograd. Proces naplate se odvija na sajtu Banke, a sajt MojPas ni u jednom trenutku nema pristup podacima o platnoj kartici i ne može biti odgovoran za njihovu zloupotrebu.

Obezbeđivanje sigurnosti za lične podatke

Koristimo najsavremenije sigurnosne metode da bi zaštitile podatke. vaše informacije se čuvaju u bazi podataka koja je zaštićena višestrukim zaštitama i dostupne su samo autorizovanom osoblju. Podaci nikada neće biti dostupni trećim licima bez saglasnosti korisnika. Ovakav pristup je odgovarajući u cilju poštovanja zakonskih normi.

Kupovinom na našem sajtu, primenjuju se mere bezbednosti i razumne predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom, ne možemo da osiguramo ili garantujemo sigurnost bilo kog podatka koji se prosleđuje putem elektronske pošte, tako da to radite na sopstvenu odgovornost.

S obzirom na to da je sigurnost vaših ličnih podataka visok prioritet, preduzet je određen broj akcija kako bi se omogućio pouzdan, tačan i siguran transfer podataka.


Zapisnici

Sajt Moj Pas prati standardnu proceduru korišćenja zapisnika. Ovi zapisnici beleže posetioce prilikom njihovih poseta veb-sajtovima. Sve hosting kompanije to rade kao deo analitike hosting usluga. Informacije prikupljene zapisnicima uključuju internet protokolne (IP) adrese, tip brauzera, pružaoca Internet usluga (ISP), datum i vreme, referalne/izlazne stranice, i moguće broj klikova. Ove informacije nisu povezane sa bilo kojim lično identifikovanim informacijama. Svrha prikupljanja informacija je analiza trendova, upravljanje sajtom, praćenje kretanja korisnika na sajtu i prikupljanje demografskih informacija.

Kolačići i Veb-bejkon

Kao i svaki drugi veb-sajt, Moj Pas koristi „kolačiće“ (cookies). Ovi kolačići se koriste za skladištenje informacija, uključujući preference posetilaca i stranice na veb-sajtu koje je posetilac pristupio ili posetio. Informacije se koriste radi optimizacije korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše veb-stranice na osnovu tipa brauzera posetilaca i/ili drugih informacija.

Google DoubleClick DART

Kolačić Google je jedan od trećih prodavaca na našem sajtu. Takođe koristi kolačiće, poznate kao DART kolačići, kako bi prikazao oglase posetiocima našeg sajta na osnovu njihove posete www.website.com i drugim sajtovima na internetu. Međutim, posetioci mogu odbiti upotrebu DART kolačića posetom Google-ovoj Polisi privatnosti za reklamni sadržaj na sledećem URL-u – https://policies.google.com/technologies/ads

Naši Partneri

Neki oglašivači na našem sajtu mogu koristiti kolačiće i veb-bejkon. Naši partneri za oglašavanje navedeni su u nastavku. Svaki od naših partnera za oglašavanje ima sopstvenu Politiku privatnosti koja se odnosi na politike o korisničkim podacima. Radi lakšeg pristupa, dali smo hiperlinkove ka njihovim Polisama privatnosti ispod.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

 

Sakupljanje informacija od dece

Moj Pas neće svesno ili namerno sakupljati lične podatke od dece putem interneta koja su mlađa od 13 godina. Zalažemo se za zaštitu prava dece! Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili nadgledaju i usmeravaju aktivnosti svoje dece na internetu.Ako mislite da je vaše dete pružilo ovakve informacije na našem sajtu, snažno vas ohrabrujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo uložiti najbolje napore da takve informacije uklonimo iz naših zapisa.

 


Kontakt

Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i sigurnosti vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo vas da kontaktirate sa nama na neki od sledećih načina:

NAZIV: SLAVEN STEVELIĆ PR CENTAR MOJ PAS VRANIĆI ČAČAK
Sajt : 
www.mojpas.rs
Email: 
mydogserbia@gmail.com
Telefon : +381 64 544 7778

Mat: 66040399
Pib : 112343602