DEVOJCI PRVO PRETIO, PA PUSTIO BELGIJSKOG OVČARA DA JE NAPADNE: Pas ugrizao tinejdžerku u butinu, muškarac iz Teslića uhapšen

DEVOJCI PRVO PRETIO, PA PUSTIO BELGIJSKOG OVČARA DA JE NAPADNE: Pas ugrizao tinejdžerku u butinu, muškarac iz Teslića uhapšen

Policija je uhapsila V.M. iz Teslića zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i izazivanje opšte opasnosti.

Slučaj je Policijskoj stanici Teslić prijavljen juče oko 7.40.

Prema navodima iz prijave, uhapšeni je 10. maja u dvorištu srednje škole u Tesliću, vodeći “belgijskog ovčara” bez zaštitne korpe prvo verbalno napao učenicu A.B.

Tokom prepirke V.M. je i pretio učenici, a zatim je njegov pas ugrizao A.B. za butinu.

Kod povređene su konstatovane lakše telesne povrede.

O slučaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju.

(Kurir.rs/Srpska.info)

administrator

  Related Articles

  0 Comment

  Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Željko , jul 4, 2023 @ 12:35 pm

   Šta drugo kazati nego da je vlasnik malouman i ne odgovoran. Njega osuditi na zatvorsku kaznu, da plati djevojki odštetu, oduzeti mu psa i trajno zabraniti držanje bilo koje vrste psa.
   Toliko i lijep pozdrav

  • Lazar Brkanlić , februar 20, 2024 @ 9:49 am

   Pas nije kriv, sve je do vlasnika! Belgijski ovčari su prirodno zaštitnički psi, mi ne znamo šta se dešavalo tokom sukoba! Možda je devojka pokušala da napadne vlasnika psa… Ali svakako taj čovek nije odgovoran vlasnik takve rase. Po meni treba da mu se oduzme pas i naplati ošteta.
   Pozdrav!

  Ostavite odgovor

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *